maanantai 7. toukokuuta 2012

Meerin matkapäiväkirja Meidän etelänmatkailuhistoriamme alkoi Gran Kanarialta Mas Palomasista joulukuussa 2008. Silloin juhlittiin Miehen 50-vuotispäiviä. Hotelli on Cordial Green Golf. Olimme reissussa viikon.

Myös toinen matka tammikuussa 2011 suuntautui Kanarian Mas Palomasiin. Hotelli oli Cay Beach Princess Bungalows. Matkalla oltiin kymmenen päivää.

Kolmas matka suuntautui Espanjaan Costa Del Solille Fuengirolaan toukokuussa 2011. Asuimme kymmenen päivää Mediterraneo Real Apartmentos -hotellissa. Tykästyimme, ja aloimme suunnitella syksyksi pidempää lomaa samassa paikassa.


Syksyn 2011 pitkä loma toteutui. Vuokrasimme kolmeksi viikoksi pienkerrostalosta asunnon, jossa oli olohuoneen ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta. Tytär ja mummu olivat matkassa mukana.Helmikuussa 2012 palasimme Fuengirolaan kahden viikon lomalle katsomaan Costa Del Solin talvea. Fiilis oli sama kuin suomalaisessa vapussa: lämpötila 10 -15 astetta ja aurinko paistoi korkealta. Edessä kuuma ja selän puolella vilu. Paikalliset pukeutuivat toppatakkeihin ja talvikenkiin. Asuimme Myramar-huoneistohotellissa Myramarissa. Se on tasan toisessa päässä kaupunkia kuin Los Poliches.

 Toukokuussa 2012 kävimme jälleen kymmenen päivän Fuge-lomalla tytär matkaseuranamme. Kesävaatteilla pärjäsi koko ajan. Asuimme huoneistohotelli Pyrissä näkymät satamaan, vuorille ja rantakadulle.  Sijainti on Fugen keskustan kohdalla.
 Syyskuussa 2012 olimme kolme viikkoa lomalla, tällä kertaa Torreviehassa. Asuimme vuokralla kolmen huoneen ja keittiön asunnossa kerrostalon yhdeksännessä kerroksessa, josta oli upeat näkymät, varsinkin merelle. Poika oli mukanamme viikon lomalla. Tytär tuli viikonlopun viikkoon Valenciasta, ja matkustimme sitten kolmisin Valenciaan vastavierailulle.
Lomalla Torreviejassa

Asuimme Fuengirolassa kolme kuukautta 1.2. 2013 alkaen.

Syyskuun 2013 vietimme Fuengirolassa.

Fugessa maaliskuu 2014.

1 kommentti:

  1. Kiva blogi matkoistanne! Mukavaa lomaa Espanjan lämmössä, toivoo Pullamummi

    VastaaPoista