tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tästä alkaa lähtölaskenta

Kielikurssit on käyty. Lomavieras saateltiin tänään Malagan lentokentälle ja Valencian koneeseen. Tästä hetkestä siihen, kun itse olemme laukkuinemme Malagan kentällä menossa Suomen koneeseen, on aivan liian vähän päiviä. Jos ne tähän asti ovat kuluneet siivillä, tästä eteenpäin ne kuluvat valon nopeudella.

Tänään lentokentältä jatkoimme Malagan vanhaan kaupunkiin. Olemme olleet siellä kahdesti aiemminkin.

 Vanhan kaupungin ulkolaidalla on roomalainen teatteri.
 Keskellä vanhaa kaupunkia on valtaisa katedraali.
 Vanhan kaupungin ja sataman välissä on vehreä ulkoilupuisto. Kuva taas ei kerro puoliakaan paikan laajuudesta.
Ulkoilupuiston ja meren välissä on moderni paseo.
Paluumatkalla poikkesimme vielä Torremolinokseen sangrialle. Paikallisjunalla kulkeminen on kätevää ja edullista. Hinta on 1.70 - 4 euroa per suunta, voi ostaa myös meno-paluun. Lippu ostetaan automaatista. Jos ei osaa, täällä joku tulee aina auttamaan. Kun kulkee Renfen porteista, muistakaa vasenkätiset pitää lippu oikeassa kädessä, muuten aukeaa se vasemmalla puolella oleva portti (nimimerkki Väärällä puolella seisonut). Minua lukuunottamatta kukaan ei voi eksyä paikallisjunan kanssa, kun se kulkee vain Fuengirolan ja Malagan väliä. Juna menee aina 20 minuutin välein kumpaankin suuntaan, siitä ei voi edes myöhästyä. Minä eksyn aina ja kaikkialla, tulkitsen kartat päin honkia ja olen varmasti menossa aina vastakkaiseen suuntaan. Jopa ilman sangriaa.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Kyllä tulee taas hirmu ikävä lämpimään, täältä lumen keskeltä! Tuntuu, ettei kesää tule ikinä. Kai se tulee, mutta hittaasti vaan!

    Naureskelin eksymisiäsi...Siskon kanssa kun matkustellaan, yleensä kerran vuodessa jonnkin Euroopassa, kirjoittelemme muistiin kaikki hassut tapahtumat ja sotkut ja pöhköilymme. Niitä saamme muistella sitten kun emme enää pääse reissuihimme.....

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Mikä siinä onkin, kun jokin hauska lähenee loppuaan ajan kulku sen kuin kiihtyy.

    VastaaPoista