maanantai 5. toukokuuta 2014

Mikä ohitti Blogin?

Mikä ohitti blogi-innostuksen? Facebook ja Instagram ovat suurimmat syylliset. Ne ovat helppoja lyhykäisyydessään, ja seuraajat ovat tuttuja ihmisiä. Niissä pääpaino on lähinnä kuvien avulla tapahtuvassa viestimisessä. Facebook-viestien on syytä olla lyhyitä, jotta ihmiset jaksavat lukea ne loppuun. Blogin viehätys on nimenomaan sen tarinoissa sekä seuraajissa, jotka olette tuttuja juuri tätä kautta.

Toinen blogi-innostuksen syöjä oli opiskelu. Jos istui tietokoneen ääreen, oli parempi avata keskeneräinen opinnäytetyö. Blogi-surffaamisen aloitus tietää kellon kiirimistä, ja opiskelu unohtuu. Opinnäytetyö on viimeistelyä vaille valmis, mitään uutta siihen ei enää tule. Valmistuminen häämöttää. Nyt on tyhjä olotila: Miten tätä elämää eletään ilman opiskelustressiä? Ai niin, aina voi blogittaa! (Ja kuurata kämpästä kymmenen vuoden saldo..)

Alkuvuoden kolme ensimmäistä kuukautta kyykkäsin, lankutin ja punnersin. Kunto koheni, ryhti parani ja reisilihakset olivat kroonisesti kipeät. Nyt on vietetty kolme viikkoa ilman kyykky-lankku-punnerrusta, ja palattu lähtötilanteeseen. Mikä vaivalla tulee, se puolet nopeammin lähtee. Sama pätee laihdutuksessa, paitsi se, mikä kolmessa viikossa lähtee, tulee yhdessä päivässä takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti